برانگیختگی جنسی یک فرایند خودکار (اتوماتیک) نیست، بلکه وقتی اتفاق میفته که عوامل مناسب جسمی، روان شناختی و میان فردی برای رابطه جنسی به اندازه کافی حضور داشته باشن.
عوامل جسمی مناسب مثل سیگاری نبودن، مصرف کم الکل، عدم مصرف داروهایی که بر مسائل جنسی تاثیر دارن، نداشتن مشکلات قلبی عروقی، نداشتن بیماری قند و سلامت جسمی و تغذیه مناسب بر عملکرد جنسی رضایت بخش تاثیر گذار خواهد بود.
از جمله عوامل روان شناختی تاثیرگذار نگرش مثبت نسبت به مسائل جنسی، بودن در حال و هوای رابطه جنسی، عزت نفس و احساس خوب نسبت به خود داشتن، تمرکز بر لذت و افکار لذت بخش جنسی، همچنین محیط راحت از جمله ی این عوامل هستند.
منظور از عوامل میان فردی این هستش که شخص تا چه اندازه با همسر یا شریک جنسیش جور هست. تا چه اندازه برای او جذابه؟ تا چه اندازه با او در رابطه جنسی احساس راحتی می کنه؟ نگرش همسر نسبت به رابطه جنسی چگونه ست؟
اختلال برانگیختگی جنسی چیست؟
وقتی مردان دچار مشکل در برانگیختگی جنسی میشن، ممکنه در دستیابی به نعوظ و یا حفظ اون در جریان فعالیت جنسی با مشکل مواجه بشن. در این اختلال مشکل بی میلی نیست، که برعکس بسیاری از مردانی که ناکارایی نعوظی دارند، میل شدیدی به ارتباط جنسی دارند. مشکل آن ها برانگیخته نشدن جسمیه.
اما در مورد زنان معمولا مشکل میل جنسی با کاهش برانگیختگی به شکل مرطوب نشدن یا نرم نشدن کافی واژن همراهه.
برای درمان این مسئله، اگر پزشک شما تشخیص بده که مسئله یا علائمتون مربوط به دلایل فیزیکی نیست، شما بایستی به یک روان درمانگر متخصص در زمینه مسائل جنسی مراجعه کنید. درمانگر به شما کمک می کنه تا عوامل تاثیرگذار در بروز اختلال رو شناسایی کنید و با یک برنامه درمانی مناسب مشکلتون رو حل کنید.
رابطه جنسی در زمان های مختلف دلایل متفاوتی داره...
یادمون باشه رابطه جنسی گاهی می تونه خیلی شگفت انگیز باشه، گاهی کمتر.
میتونه خیلی پرشور نباشه ولی «رضایت بخش» باشه.
نظر شما چیه؟
میشه همیشه تو رابطه جنسی فوق العاده بود؟
رابطه جنسی یعنی چی؟
آیا شما هم فکر می کنید رابطه جنسی به معنی دخول آلت جنسیه؟ خیر اینطور نیست!
رابطه جنسی می تونه از بوسیدن تا رابطه کامل جنسی همراه با دخول آلت رو شامل بشه،
یا از گرفتن دست گرفته تا در آغوش گرفتن و لمس کردن شخص دیگه.
اگر رابطه جنسیتون تکراری و خسته کننده شده و کمترین شور و شوق در اون وجود داره، و یا شریک جنسیتون جاذبه جنسی برای شما نداره، این موضوع رو به روش مثبت، با داشتن روحیه همکاری با طرف مقابلتون در میون بذارید. با همدیگه صحبت کنید، تغییراتی ایجاد کنید، با خوندن مقالات روش های جدید رو امتحان کنید. مقالات رو از سایت ها یا صفحات معتبر بخونید، چرا که اطلاعات غلط تاثیر مخرب رو باورها و زندگی شما میذارن.
ابتدا در پاسخ به نشانه ها یا تخیلات جنسی، تمایل جنسی پیش میاد.
در مرحله بعدی برانگیختگی جنسی همراه با احساس ذهنی لذت جنسی و علائم جسمی همراه میشه.
به طور مثال، در مردان متورم شدن آلت تناسلی (افزایش جریان خون در آلت تناسلی منتسب به مردان) و در زنان، احتقان عروقی (تجمیع خون در ناحیه لگن) که به نرم شدن واژن و تورم پستان (برجسته شدن نوک پستان) منتهی می شه.
مرحله بعدی فاز ارگاسم هستش، که در مردان احساس اجتناب ناپذیر بودن انزال و سپس انزال؛
و در زنان انقباضات دیواره های یک سوم پایین تر واژن رو داریم.
پس از ارگاسم، شخص مرحله فرونشینی رو تجربه می کنه که با احساس ذهنی خوشی و آرام سازی کلی همراهه.
ممکنه در هر یک از سه مرحله ی میل، برانگیختگی و ارگاسم ناکارایی پیش بیاد و برای افراد نارضایتی بوجود بیاره. در پست های بعدی حتما بهش می پردازیم.