افزایش آگاهی و سلامت جنسی

افزایش آگاهی و سلامت جنسی

افزایش آگاهی و سلامت جنسی

زهرا احمدی
کارشناس ارشد روانشناسی بالینی
روان درمانگر جنسی (سکس تراپ)
ش. پروانه اشتغال نظام روانشناسی: 1675993
آدرس کانال تلگرام: Ahmadi_SexologyLearning

۵ مطلب در مهر ۱۴۰۲ ثبت شده است

ممکنه افراد گاهی زودانزالی رو تجربه کنن و مسئله ای براشون نباشه. اما افرادی هستن که چندین ماهه تو بیشتر فعالیت های جنسیشون زودانزالی رو تجربه می کنن و کنترلی روش ندارن. این مسئله هم ناراحتی زیادی براشون ایجاد کرده.

و اما افراد برای درمان زودانزالی چیکار می کنن؟؟؟

بعضی ها درمان دارویی رو انتخاب می کنن. برخی از بی حس کننده های موضعی استفاده می کنن. عده ای هم روان درمانی رو ترجیح میدن.

تکلیف داروها که مشخصه، پزشک با توجه به شرایط شما داروهایی تجویز می کنه که روزانه یا قبل از رابطه جنسی مصرف میشن.

بی حس کننده ها به شکل کرم، ژل، اسپری و کاندوم در بازار موجوده. طریقه استفاده هم در راهنمای اونها ذکر شده.

و اما در روان درمانی، درمانگر تکنیک هایی رو به زوج آموزش میده که طی چندین مرحله در منزل انجام میشن. خوشبختانه با همراهی و انجام تمرین ها نتایج بسیار مطلوبی حاصل میشه.

 

درمان زود انزالی

 

تمرین ها برای درمان زودانزالی به چه صورت هستن؟

تمرین ها شامل 8 مرحله میشن. مرحله اول و دوم توسط خود شخص (آقا) انجام میشه. معمولا در روز بین نیم ساعت تا یک ساعت زمان میبره. بقیه مراحل هم همراه با شریک جنسی انجام میشن.

و همینطور درمانگر اطلاعات دقیقی در رابطه با انزال و بازسازی شناختی ارائه میده که درمان رو بسیار اثر بخش می کنه.

مزیت درمان شناختی - رفتاری در درونی بودن و زیربنایی بودن این درمان هستش. شخص متکی به خودش میشه و تاثیرش ماندگارتره.

در مورد دارو درمانی مسئله اینه که شخص تا کی می خواد دارو مصرف کنه و وابسته به اون باشه؟ و عوارض روانی و جسمی داروها رو تحمل کنه؟

از طرفی سودمندی بی حس کننده ها هم جای بحث داره، چرا که در مواردی موجب کاهش لذت میشه، برخی مواقع هم موجب بروز حساسیت در شخص و شریک جنسی میشه.

به طور کلی بر اساس نتایج پژوهش ها و درمان هایی که صورت گرفته، درمان شناختی - رفتاری اثرگذاری معناداری داره.

 

آدرس کانال تلگرام: Ahmadi_SexologyLearning

۰ موافقین ۱ مخالفین ۰ ۲۷ مهر ۰۲ ، ۱۸:۳۴
زهرا احمدی

آیا زنان نیز مانند مردان در خواب به اوج لذت جنسی می رسند؟

 

ارگاسم در زنان

 

لینک کانال تلگرام: Ahmadi_SexologyLearning@

۰ موافقین ۲ مخالفین ۰ ۲۵ مهر ۰۲ ، ۲۲:۲۸
زهرا احمدی

برای درمان واژینیسموس (دخول دردناک) چه کنیم؟

 

قبل از مراجعه به روانشناس متخصص، به یک پزشک زنان مراجعه کنید و با معاینه پزشک مطمئن بشید که مشکل جسمی وجود نداره... مثل زخم، عفونت یا هر چیز دیگه...

پس از اون روان درمانگر با بررسی علائمی که تجربه می کنید و شدت اون، چند جلسه تمرین هایی به شما میده که در منزل انجام می دید و مرحله به مرحله با همراهی و مشاوره درمانگر مشکلتون رو حل می کنید. برای همه ی افراد یه نسخه واحد وجود نداره که من در اینجا برای استفاده همه بگم...

اما خوشبختانه با انجام تمریناتی که به شما داده میشه، به راحتی می تونید مشکلتون رو حل کنید.

 

۰ موافقین ۱ مخالفین ۰ ۱۷ مهر ۰۲ ، ۱۷:۰۸
زهرا احمدی

تا حالا شنیدید کسی موقع دخول واژینال یا معاینه واژینال احساس درد کنه؟ یا خودتون تجربه کردید؟

این اختلال درد مختص زنانه. در بعضی موارد شخص به خاطر پیش بینی درد، دچار اضطراب شدید یا حتی حمله ی وحشتزدگی (Panic Attack) میشه.

در این اختلال چه اتفاقی میفته؟ موقع دخول عضلات یک سوم بیرونی واژن به صورت غیرارادی منقبض میشن. این حالت ممکنه موقع گذاشتن کاپ قاعدگی یا تامپون هم رخ بده.

شدت این تجربه های ترس، درد یا اضطراب می تونه برای فردی خفیف و برای شخص دیگه خیلی شدید باشه. افراد ممکنه احساس سوزش، بسته بودن واژن، برخورد آلت جنسی مرد به یه دیوار ویا  احساس پاره شدن کنن. افراد چون دلیل این حالت ها رو نمی دونن، اون رو به پرده بکارت یا تنگی واژن نسبت میدن. برای یه نفر آلت تا حدودی وارد واژن میشه، برای یه نفر دیگه اصلا وارد نمیشه. بعضی ها غیرارادی پاهاشونو سفت می کنن، لگنشونو بالا میبرن، عرق می کنن و ضربان قلبشون بالا میره...

اگه این مشکلات مستمر باشه اسمش واژینیسموسه.

 

واژینیسموس

 

برای درمان واژینیسموس چی شنیدید؟

بیشتر تلاش کنید درست میشه؟ درد رو تحمل کنید؟ مرد بدون توجه به زن، دخول رو انجام بده؟ مشروبات الکلی مصرف کنید؟ قرص خواب آور بخورید؟ پماد بی حسی بزنید؟ بوتاکس کنید؟

 عجیبه اما هیچ کدوم از این ها تاثیر نداره !

کسانی که برای نفهمیدن ترس و درد: الکل، قرص خواب آور یا کرم بی حسی استفاده کردن... بر خلاف تصور هوشیاری کاملشون باقی میمونه و این سه روش هیچ تاثیری رو بدنشون نمیذاره.

اگه به واژنتون بوتاکس تزریق کنید، (حتی اگه بتونید دخول انجام بدید) چند ماه دیگه اثر بوتاکس میره و شما دوباره تجربه دردناک قبلی رو خواهید داشت. چون این مسئله یه مسئله ی روانشناختیه و نه جسمی!

۰ موافقین ۱ مخالفین ۰ ۱۲ مهر ۰۲ ، ۱۶:۲۶
زهرا احمدی

ارگاسم (اوج لذت جنسی) یک تجربه ی هیجانی و فیزیولوژیکه.

توصیف های ذهنی از ارگاسم در زنان و مردان شبیه به هم هستن، معمولا برای توصیف ارگاسم از این عبارات استفاده میشه:

افزایش در تنش و هیجان، شور و لذت، احساس هایی از گرمی، صمیمیت، آرامش، احساس رهایی و عباراتی از این قبیل...  و از لحاظ فیزیولوژیک انقباض عضلانی و افزایش حساسیت در ناحیه جنسی تجربه میشه.

این تجربه ها میتونن از بسیار شدید و پر سر و صدا تا بسیار آرام رو در بر بگیرن.

 

ارگاسم

 

و اما اختلال ارگاسم اینجوریه که یا در زمان مناسب رخ نمیده یا اصلا رخ نمیده.

یه اختلال ارگاسمی بسیار رایج در مردان، زودانزالیه. قبل از زمانی که خود شخص بخواد، تقریبا ظرف یک دقیقه بعد از دخول واژینال انزال اتفاق میفته.

به طور کلی بیشتر مردان در دامنه ای بین 2 تا 8 دقیقه جریان دخول واژینال رو طول میدن اما عوامل مختلفی مثل سن، میزان برانگیختگی، دفعات رابطه جنسی و زمان سپری شده بعد از آخرین رابطه جنسی، رو سرعت انزال تاثیر داره و مانند بیش تر رفتارهای انسان، الگوی انزال از فردی به فرد دیگه فرق می کنه.

مردهایی که به سختی به ارگاسم می رسند یا اصلا به ارگاسم نمی رسن، دچار دیر انزالی هستن.

enlightened مردان گاهی اوقات دچار انزال معکوس میشن، که در آن مایعات انزال به جای حرکت به سمت جلو، به سمت مثانه بر می گرده. این پدیده یا اثر برخی داروهاست و یا وجود یک مشکل جسمیه که باید به پزشک مراجعه کرد و نباید با دیرانزالی اشتباه گرفت.

۰ موافقین ۲ مخالفین ۰ ۰۴ مهر ۰۲ ، ۲۳:۰۷
زهرا احمدی